Стало відомо про те, що в Нью-Йорку пройшла прем'єра фільму "Будинок Гуччі", на яку прийшли практично всі, хто був причетний до створення цієї картини.

На прем'єрі фільму Рідлі Скотта можна було побачити Сальму Хаєк, Леді Гагу, Джареда Лето, Адама Драйвера, Аль Пачіно та інших зірок.

Сальма, наприклад, для виходу на захід підібрала синьо-чорну сукню від Gucci. Воно підкреслювало її струнку фігуру, а глибоке декольте виділило пишні форми.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Леді Гага віддала перевагу чорній оксамитовій сукні Giorgio Armani з напівпрозорим верхом.

Джареду літо мабуть стало прохолодно на прем'єрі, і поверх свого жовтого оксамитового костюма він надів шубу.

До слова, крім зірок, на заході можна було помітити і їх батьків. Наприклад мама і батько Леді Гаги. Джо 64 роки, і він володіє рестораном в Нью-Йорку, а Синтії 67, і вона є президентом благодійного фонду.

Джаред Лето також з'явився зі своєю мамою Констанс, якій 68 років. Саме її він дякував у 2014 році, коли отримував Оскар за роль у фільмі "Далласький клуб покупців".

"У 1971 році в місті Боссьє, штат Луїзіана, жила дівчинка-підліток. Вона була ученицею середньої школи і при це матір'ю-одиначкою. Якимось чином їй вдалося зробити так, щоб її сини були щасливі. Вона заохочувала їх творчі здібності, вчила старанно працювати. Ця дівчина-моя мама, і вона тут сьогодні ввечері. І я просто хочу сказати, я люблю тебе, мама" - говорив тоді чоловік.

Прем'єра фільму "Будинок Гуччі" відбудеться вже наприкінці листопада в українських кінотеатрах, і кожен бажаючий зможе побачити цю прем'єру на власні очі.

Нагадаємо, що актори "дому Гуччі" затьмарили своїм вбранням навіть тиждень моди: строгий Джаред Лето, Леді Гага у вечірній сукні і не тільки

Раніше повідомляли, що Леді Гага по-своєму "помолилася" і зробила сцену у фільмі" Будинок Gucci " легендарною

Також, манікюр на двієчку: Джаред Лето з неакуратним нігтями неприємно здивував фанатів