Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч чоловік.

Як відомо, після гучної прем'єри довгоочікуваного сезону "Холостячки", інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. У зв'язку з популярністю, що набирає обертів, Злата почала активно розвивати сторінку в соцмережі і спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Цього разу співачка розповіла про невдалий досвід покупки товарів з Китаю. Злата замовила в Інтернеті органайзер для сипучих продуктів, круп і приправ на прохання мами, але очікуванню не судилося зійтися з реальністю. Замість дійсно зручного пристосування для кухні, артистка отримала незрозумілий пластиковий стакан, з поламаними частинами і поганим запахом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше ми писали про те, що напівгола "Холостячка" Злата Огнєвіч озброїлася книгою - "Втрата невинності"

Нагадаємо, що учасник зізнався в коханні "Холостячці" Златі Огнєвіч після того, як притягнув на проект дружину з донькою

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч доторкнулася до великого "знаряддя", залишивши всіх на "Холостячку": "А Леся просто перднула"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч розповіла про знакову подію на шоу "Холостячка": "Маленьке життя"