Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує значну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Леся Нікітюк часто ділиться найцікавішими подіями свого життя і показує багато особистих моментів, що може дозволити собі не кожна медійна особистість. Артистка без сорому говорить про прості життєві справи та емоції, з якими напевно стикався кожен її шанувальник.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Цього разу Леся Нікітюк показала витівки маленьких дівчаток, з якими її залишили для нагляду. У кадрі можна побачити улюблену племінницю артистки Поліну і ще одну невідому дитину. Телеведуча зняла відео з використанням Insta-фільтра і зробила з себе і дітей справжніх дияволиць з гострими ріжками.

Як повідомила Леся, вона зняла відеоролик для того, щоб всі її фанати побачили справжні "обличчя" дівчаток, які постаралися зіпсувати її білосніжну кофтинку якоюсь незрозумілою блакитною субстанцією.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що 34-річна Леся Нікітюк поскаржилася на "важке" життя - втомилася від нескінченних вечірок: "Знову..."

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк, Alyona Alyona і Оля Цибульська постраждали через своїх чотириногих улюбленців - "Всі роздряпані"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк у чорному халатику перетворилася на японську гейшу: шукає самурая