На сторінці в соцмережі Instagram відомого українського футболіста і півзахисника англійського клубу "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка, який нещодавно вперше став батьком, з'явився новий запис.

Футболіст, який дуже рідко ділиться моментами особистого життя з 1,4 мільйонами своїх читачів, показав милий знімок з маленькою донькою.

Цього разу Олександра Зінченка вдома чекав несподіваний прийом - на фотографії крихта «зустріла» батька після гучної перемоги збірної України над Боснією і Герцеговиною. Як відомо, 16 листопада "жовто-сині" буквально всуху обіграли своїх суперників з рахунком 2:0 і увірвалися в плей-офф «Чемпіонату світу-2022».

"Доця зустріла. На що награв папка, то і отримав», - підписав Зінченко знімок дочки, на якому немовля випадково показує глядачам непристойний жест, виставивши середній палець.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Baby be like», «Боже яке сонечко», «всі фанати Фінляндії прямо зараз», «це вона всім, хто не вірив», «показує, скільки забив», «так, Саньок, твої домашні тренери не задоволені тобою», "Фото дочки після 1 тайму", - жартують в коментарях фанати Зінченка.

Фото зі сторінки Олександра Зінченка
Фото зі сторінки Олександра Зінченка

Раніше ми писали про те, що Андрій Шевченко "підмазався" до української збірної перед матчем з Боснією і Герцеговиною: ніби не йшов

Нагадаємо, що Дзідзьо, Притула, Зеленський і навіть святий отець: як відомі українці вітають збірну з виходом на Чемпіонат світу - 2022

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Петраков відправив Ярмоленка, Зінченка і Малиновського до "Бога" перед матчем з Боснією: "що поганого?"