Стало відомо про те, що у збірної України з футболу з'явився новий головний тренер, і став ним Олександр Петраков. Що відомо про це рішення.

На засіданні виконкому Української Асоціації Олександра Петракова затвердили головним тренером національної збірної України. Це рішення було прийнято в середу, 17 листопада.

Призначення тренера, фото: УАФ
Призначення тренера, фото: УАФ

Андрій Павленко напередодні анонсував повноцінне підписання контракту з 64-річним чоловіком. Те, що Україна вийшла в плей-офф кваліфікації чемпіонату світу-2022 остаточно переконало керівництво українського футболу продовжити співпрацю з ним.

Тепер, тренер позбувся приставки "виконуючий обов'язки", і є повноцінним тренером команди. Контракт буде розрахований до кінця 2022 року, поки не завершиться Чемпіонат світу в Катарі. Також, можливо він буде продовжений, якщо обидві сторони будуть на це згодні, до липня 2024 року.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Призначення тренера, фото: УАФ
Призначення тренера, фото: УАФ

Раніше Олександр Петраков очолював збірну U-19, а також збірні України різного віку. Найбільшого успіху домігся з командою U-20, на чолі якої виграв Чемпіонат світу 2019 року в Польщі.

Варто відзначити, що днями збірна України з другого місця вийшла в плей-офф раунд відбору на Чемпіонат світу 2022 року в Катарі. При цьому, на відбірковій стадії українська команда жодного разу не зазнала поразки. Команда шість разів зіграла внічию і здобула дві перемоги. Потенційними суперниками української збірної є Португалія, Шотландія, Італія, Швеція та Уельс.

Призначення тренера, фото: УАФ
Призначення тренера, фото: УАФ

Нагадаємо, що Олександр Зінченко "забув" про дочку і дружину владу Седан після гучної перемоги над Боснією і Герцеговиною

Раніше повідомлялося, що Україна обіграла Боснію і Герцеговину з рахунком 2:0: Як пройшов вирішальний матч відбору на Чемпіонат світу

Також Знай.ua писав,наречена Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес чекає двійню: п'ятий і шостий спадкоємці на підході