Відома турецька акторка Мер'єм Узерлі, яка отримала широку популярність завдяки серіалу "Величне століття", поділилася новим відвертим фото.

Новий пост дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими особистими знімками, або ж кадрами з сім'єю.

Цього разу в новій публікації з'явилися знімки, де Мер'єм Узерлі позувала в пишній світло-блакитній сукні з оголеними плечима і відвертим декольте.

Одна рука у неї при цьому лежала на столі, другий вона підтримувала обличчя. Вийшло неймовірно ніжно і незвично. Шанувальники не звикли бачити свого кумира в подібних образах.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Найімовірніше це була рекламна зйомка, так як в підписі відзначений магазин ювелірних виробів, яких на дівчині сила-силенна. І кільця, і сережки, і браслети, підвіски. Все це виглядає приголомшливо на актрисі.

"💍💙 @bluediamondtr 💙 💍 💎 💎 💎 "- написала вона.

Справа в тому, що вона стала новим обличчям бренду ювелірних виробів. Мер'єм Узерлі, яка підкорила серця мільйонів серіалами і фільмами, в яких вона брала участь, на цей раз постала перед камерою з діамантами, про які мріє кожна жінка.

Нагадаємо, що широку популярність жінка отримала завдяки серіалу "Величне століття". Зараз їй 38 років, і вона виховує двох дітей. Час від часу вона бере участь в різних зйомках, але, в гучних проектах її не було вже досить давно.

Нагадаємо, що Мер'єм Узерлі з "Величного століття" полонила серця чоловіків одним поглядом

Раніше повідомлялося, що Мер'єм Узерлі роздула скандал в гаремі "Величного століття"

Також Знай.ua писав, Мер'єм Узерлі з "Величного століття" похвалилася стрункою фігурою