Американський актор гавайського походження Джейсон Момоа частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 16,4 мільйонів чоловік.

42-річний артист відомий світу завдяки ролям в таких класних фільмах, як "Аквамен", "Ліга справедливості", "Дикий" і "Дюна". Він знявся в серіалі "Гра престолів", а зараз з'явився на відео під час вечірки (афтерпаті) з нагоди прем'єри фільму "House of Gucci" з чудовими Леді Гагою, Джаредом Лето, Адамом Драйвером, Сальмою Хайєк та іншими.

 Джейсон Момоа і Ліза Боне, фото з instagram
 Джейсон Момоа і Ліза Боне, фото з instagram

Чоловік занадто багато випив, тому з часом зірвав з себе одяг і почав танцювати серед здивованого натовпу. На відео потрапив момент, коли актор робить це під легендарну композицію AC/DC під назвою "Back in Black".

Джейсон Момоа, фото: Telegram
Джейсон Момоа, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Згодом з'явилися й інші кадри. У якийсь момент Джейсона Момоа помітили за спиною безволосого пана в окулярах і коричневому піджаку. Піджак був на ньому, персні, як і браслети - теж. І навіть окуляри не розбив.

"P.S. не здивуємося, якщо цього лисого чоловіка актор бачить вперше в житті", - кажуть користувачі в Інтернеті.

Джейсон Момоа, фото: Telegram
Джейсон Момоа, фото: Telegram

Нагадаємо, Зендея з "Дюни" і "Людини-павука" обтягнула груди червоною стрічкою з голим животом: "Ахнув вголос"

Як повідомляв "Знай.ua", "Аквамен" Джейсон Момоа розповів, як полюбив свою на 12 років старшу дружину Лізу Боне: "Мені тоді було 8 років"

Знай.ua писав, Джейсон Момоа з "Дюни" поставив на вуха Лондон гігантським приладом: "Збудливо"