Відома українська співачка Тіна Кароль прилетіла до Британії заради свого найголовнішого в житті чоловіка - сина Веніаміна.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Тіни Кароль у фейсбук.
У четвер, 18 листопада син Тіни Кароль Веніамін відзначає свій день народження. Сьогодні йому виповнилося 13 років.
Співачка спеціально для того, щоб привітати сина, прилетіла до Британії. Відомо, що Кароль прибула до Лондона вчора з Грузії, де перебувала з промо-туром альбом "Подвійний рай".

Тіна Кароль з сином, фото з Instagram
Тіна Кароль з сином, фото з Instagram

Сьогодні ж Тіна Кароль поділилася новою фотографією з іменинником. На опублікованому фото Кароль позує разом з дорослим сином Веніаміном, який вже вище своєї знаменитої мами.

Тіна Кароль з сином Веніаміном, фото: фейсбук
Тіна Кароль з сином Веніаміном, фото: фейсбук

Веніамін надів строгий костюм і виглядав досить серйозно. Його зіркова мама одягла футболку з написом " MY BOSS VEN "(мій бій Бос Веня). Як відомо, в Британії Веніаміна називають вен.
Варто відзначити, що син Тіни Кароль живе і навчається в Британії з 7 років. Зіркова мама часто прилітає до нього погостювати або забирає до України на канікули.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще