Дружина Влада Ями Лілія зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 45 тисяч осіб.

Жінка іноді викладає знімки, на яких демонструється шикарна фігура з пружними формами. А зараз вона вирішила відповісти на цікаві запитання українців у Stories.

Влад Яма з Лілією. Фото: 24 канал.
Влад Яма з Лілією. Фото: 24 канал.
Влад Яма з Лілією. Фото: 24 канал.

Хтось зізнався, що йому не подобається, що лілії в Instagram дуже мало. Адже хочеться ще більше розповісти про її життя.

"Добре, записала. Зараз дуже багато блогерів, які показують все. І навіть більше. Кожен крок, іноді, як на мене, надто. І мені здається, що це не дуже цікаво? Згодні? Завжди намагаюся створювати цікавий контент", - заявляє Лілія.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

Ліліана Яма, скріншот: Instagram Stories
Ліліана Яма, скріншот: Instagram Stories

Після цього в Stories з'явилися кілька компліментів на її адресу. І під кінець Яма виставила знімок зі студійної фотосесії.

"Подобається, що все просто і красиво, без пафосу", - пише їй українець.

На знімку жінка постала в легенькій білосніжній майці, з тонкими лямками. На її голові білий капелюшок, а на обличчі - бездоганна посмішка. Вона спирається об голову Влада Ями, який в цей момент дивиться з усмішкою в сторону.

Ліліана Яма, скріншот: Instagram Stories
Ліліана Яма, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Влада Яму вмовили завести собаку і понеслося - хоче другої і третьої дитини: "Буря, шторм, цунамі"

Як повідомляв "Знай.ua", блискуча лисина Влада Ями почала "облазити", легенда "Танців з зірками" поскаржився на дискомфорт: "Досі..."

Знай.ua писав, Влада Яму з дружиною "допитала" Катя Осадча на "Танці з зірками": "Схожа на героїню гри в кальмара"