Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я - Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч осіб. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого і творчого життя.

Свою популярність артистка заробила буквально зі швидкістю світла, її перші хіти "Голови" і "Відкривай" в 2018 році викликали захват у тисячі українців. Олена не перестає радувати свою віддану публіку новими треками, у яких також є всі шанси на великий успіх.

Фото: Instagram Alyona Alyona
Фото: Instagram Alyona Alyona

Олена також частенько зачіпає соціальні та значущі теми, намагається донести фанатам свою точку зору і ділиться особистим досвідом. Цього разу співачка заговорила про випадки публікації оголених фотографій ученицями старших шкіл, які досить часто зустрічаються на просторах інтернету.

Скріншот з Instagram, Alyona Alyona
Скріншот з Instagram, Alyona Alyona

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кожному з нас відомо, які наслідки можуть викликати такі провокаційні знімки, і саме про це Олена вирішила нагадати фанатам у новому пості, який вирішила доповнити своїм відвертим кадром у білизні з написом: "Дивіться глибше".

"Підлітки, дивіться глибше. Ви круті, ви смішні і дотепні. Ви вже можете підкорювати серця один одного своєю глибиною і індивідуальністю. Точно не голими фотками, які зробити так само просто, як stories завантажити", - написала артистка.

Нагадаємо, Alyona Alyona розповіла про себе огидні деталі: "Не висмарківаюсь, а ковтаю"

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona розповіла про секс через сором: "Це не нормально"

Також портал Знай.uа писав, що реперше Alyona Alyona "запропонували" піти в сауну голою заради безпеки: "Невідомо, як..."