Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч чоловік.

Кума Михайла Хома якось розповідала про важке дитинство, а зараз поділилася кількома Stories, в ході яких заговорила про фокусі червоної помади. За допомогою цього атрибута виконавиця відчуває себе фатальною жінкою.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Не знаю, в чому фокус червоної помади, але відразу хочеться бути фатальною і робити якісь необдумані дії, необдумані смс. Давайте, до речi, придумаємо якесь пристрасне смс", - каже вона в двох Stories.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Остання публікація на сторінці була виставлена кілька днів тому. У ній Цибульська постала в образі психолога і дала кілька порад. Їй здається, що світ виграв після того, як вона стала зіркою шоу-бізнесу. І спочатку, перед тим, як щось зробити, головне сходити на шопінг.

Нагадаємо, Оля Цибульська приїхала на "побачення" з красенем і остовпіла: "Людей в космос запускаємо"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Цибульська згадала кошмар з дитинства, який вплинув на її доросле життя: відбило бажання назавжди

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська розсекретила дивну "болячку" і налякала всіх: навіть рот почорнів. Зірка зізналася, що сьогодні їй весь день дуже хочеться обговорити одну жінку.