Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, активно розвиває свій аккаунт і ділиться з шанувальниками новинами з особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить вже понад 23 тисячі осіб.

Після розставання з Дзідзьо, артистка досить швидко прийшла в себе і почала активно займатися своєю сольною кар'єрою. Ярослава регулярно відвідує студії звукозапису, заняття з вокалу і різні світські заходи, а також не забуває радувати фанатів свіжими новинами.

Slavia, фото: Instagram
Slavia, фото: Instagram

Цього разу Ярослава показала своїй значній армії шанувальників, як вона працює зі звукорежисером над створенням чергового шедевра. У кадрі чоловік наспівує дивний набір слів під досить ритмічний і непоганий біт.

"Новий сингл", - заінтригувала аудиторію Ярослава Притула.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Дзідзьо вивалив величезні помідори після розлучення зі Slavia: "Це любов"

Нагадаємо, що Slavia змінює обличчя після розлучення з Дзідзьо: з цього починала Таїсія Повалій. Співачка сходила на б'юті-процедури до своєї сестри і трохи змінила своє обличчя.

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо після того, як "увійшов" в Олю Полякову, заговорив про найсоковитішу: "Під пивас"

Також портал Знай.uа писав, що Slavia відверто зізналася, що відчуває до Дзідзьо після розлучення: "Михайлу не дуже сподобалося"