Вже близько двох років журналістка Влада Седан і футболіст української збірної Олександр Зінченко перебувають у шлюбі. За цей час у них народилася маленька дочка. Раніше дівчина розповідала, про яке весілля вона мріє.

Інтерв'ю з дівчиною вийшло на YouTube-каналі Тренцед, де детально розповіла про сім'ю, роботу чоловіка, а також про те, якою була у них весілля з чоловіком.

Пройшла вона в Україні в колі найближчих друзів і родичів. Вони точно запам'ятають її на все життя.

В інтерв'ю, яке записувалося вже після торжества, дівчина розповіла про ідеальне весілля.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я хотіла, щоб у нас було як, я пам'ятаю сільські весілля, я в житті на них була дуже багато разів. Де голубці, якісь крученники, оселедець. Тоді кричали гірко, так ті молодята я вже не знаю, напевно всі були в синцях від цих поцілунків. У нас такого не було " - розповідає дівчина.

В основному організацією весілля займалася Влада Седан, і зверталася до свого коханого вона лише з найважливіших питань, наприклад розсадження. А ось, наприклад, під яку музику буде грати салют, або такі подібні речі - все це вибирала дівчина, так як чоловік відразу сказав, що він в цьому нічого не розуміє, і повністю довіряє владі.

Єдине про що він попросив - щоб не було кальяну, так як вважає це неправильним.

Дівич-вечір вона вирішила не влаштовувати через брак часу, і також розуміла, що якщо зібрати всіх подруг, то можна так загуляти, що не доїхати до весілля.

Нагадаємо, що Олександр Зінченко "забув" про дочку і дружину владу Седан після гучної перемоги над Боснією і Герцеговиною

Раніше повідомлялося, що маленька дочка Олександра Зінченка і Владика показала, що думає про гру батька

Також портал Знай.ua писав, щоВлада Седан обрізала волосся і рвонула за Олександром Зінченком на стадіон: "а дитина де?"