Відома українська співачка, солістка групи KAZKA, Олександра Заріцька частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч чоловік.

Зараз виконавиця дала велике інтерв'ю виданню "КП в Україні", в ході якого зізналася, що продюсери всіма улюбленого шоу "Танці з зірками" намагалися по-максимуму витягнути з учасників будь-які інтриги або скандали. Хоча, за її словами, всі зірки на паркеті дружили між собою і взагалі ніяк не конфліктували.

Олександра Зарицька, фото: Instagram
Олександра Зарицька, фото: Instagram

"Колишні учасники під час підготовки майже не спілкувалися між собою, а ми були настільки дружні, що ніхто не міг сказати нічого поганого один про одного. З нас буквально витягали якісь скандали і інтриги. Ми, звичайно, намагалися прикидатися конкурентами, але не завжди виходило", - заявила Олександра.

Після цього вона додала, що періодично вони залишалися в гримерці до четвертої ранку, щоб просто обговорити виступи один з одним.

Олександра Зарицька, фото: скріншот з відео
Олександра Зарицька, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У цьому ж інтерв'ю Заріцька розповіла, що залишилася дуже задоволеною собою на проекті. Вона навіть і не сподівалася, що зможе дійти до десятого ефіру. Вона пробувала, вивчала і отримала класний досвід.

Нагадаємо, Юлія Саніна та Олександра Заріцька опинилися разом у чужій країні: подружка Тіна Кароль починає ревнувати

Як повідомляв "Знай.ua", бабуся Олександри Заріцької розповіла, що спонукало її взяти участь у "Танцях з зірками": "Довелося піти на жертви"

Знай.ua писав, "Танці з зірками" перетворилися на майже чоловіче шоу - красуня Ольга Харлан дивом "вціліла": хто покинув проект до півфіналу