Відома українська модель журналу Playboy, телеведуча і колишня солістка групи NikitA Даша Астаф'єва активно розвиває свій профіль в соцмережі Instagram і частеньно присвячує фанатів в найвідвертіші подробиці свого життя, за яким стежить понад 470 тисяч чоловік.

Цього разу Даша Астаф'єфа чесно зізналася шанувальникам у своїй дикій пристрасті і ревнощах. І мова зараз не про чоловіків, як багато хто міг подумати. Артистка заявила, що саме книги і музику вона нізащо не розділить зі своїми друзями. Ті твори, які запали їй в душу, вона залишить тільки для себе.

Скріншот з Instagram, Даша Астаф'єва
Скріншот з Instagram, Даша Астаф'єва

Бувало таке, що вона брехала своїм знайомим, коли ті запитували, що за пісня грає в її плейлисті. І навіть всі її книги в будинку стоять корінцями до стіни, щоб ні у кого не було можливості прочитати назву.

"Шазамити треба було, на цій війні кожен за себе. І я цього свого пунктика взагалі не соромлюся. Ну, а що! Кожен складається зі своїх потертостей, особливостей, відколів і смаків. Це і робить людину живою і цікавою", - написала Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Вова Дантес напоїв подружку Олексія Дурнєва, а та осміліла і заковтнула: Надя Дорофєєва буде розчарована

Як повідомляв Знай.uа, Даша Астаф'єва розійшлася з нареченим після п'яти років відносин: "Тепер я красива самотня жінка"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва роздяглася на рибалці і знайшла, що облизати: "Приманка дрібнувата"