Відома російська виконавиця українського походження Наташа Корольова, яка часто балує шанувальників незвичайними фотографіями і відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, поділилася новим роликом. Зараз за її життям стежать більше 1,5 мільйонів чоловік.

Цього разу зірка показала, як записувала виступ зі своїм сином Архипом для проекту «Дві Зірки». Для дебюту сина Каролевой і Тарзана вибрали радянську популярну пісню»Комарово".

"Після музично емоційного занурення в дивовижний пісенний світ, створений Маестро @igor_nikolaev_music на феєричному концерті в Крокусі, ми з Архипом @grek_grex вибрали культову пісню "Комарово «для старту в проекті»Дві Зірки"!!! Прем'єра 21 листопада на @1tv !!! # мама #син # улюблені # пісні", - пообіцяла вона.

На відео її і хлопця одягають у водолазні костюми, а на сцені обидва виконавці зображують катання на дошках для серфінгу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Однак шанувальників співачки розчарувала відсутність співочих талантів у її сина.

"Явно син талантом не в маму. Навіщо тягнути на сцену?", "Повинно бути, напевно, так: співачка Наташа Корольова і її син Слюсар вищого розряду Архип. Це раніше здебільшого йшли за покликанням, а зараз все тільки по стопах за малим винятком», «Голосом Господь образив Архипа...Голосу немає зовсім...» ,- зазначають глядачі.

Наташа Корольова, фото: Instagram
Наташа Корольова, фото: Instagram

"Ну це реально у Миколаєва найяскравіша зірка! Наташка вогонь!", "Архип може розпоється. розкриватися. що даремно критикувати. Орбакайте теж спочатку критикували

Хлопчина щось все біля мамки, в наречених одні стриптизерки, дивно якось...«, "Да ладно люди, головне спробувати себе! А там, потім, може, знайде себе в чомусь іншому. Ось Микита Пресняков теж намагався чогось співати, але, мабуть, передумав. А для Наташі він просто син. У самої двоє дорослих синів", - відповідають їм інші.

Нагадаємо, Тарзан зібрався на Марс, але без королевою - жінки вже стають в чергу: "У мене є червоні тапочки"

Як повідомляв " Знай.ua", Наташа Королева знайшла щастя після зрад Тарзана поруч з юним красенем: молодше на 30 років

Знай.ua писав, чоловік Наташі Корольової Тарзан зі стриптизера перетворився на осла: "Якщо нудно...."