Сьогодні, 21 листопада 2021 року, о 21:45 за київським часом відбудеться дебют Андрія Шевченка в якості клубного тренера.

Український професіонал з "Дженоа" битиметься з не менш геніальним Жозе Моуріньо, який веде за собою "Рому". Гра обіцяє бути важкою, Бо клуб зазнає біди з кадровою ситуацією. До того ж, "Рома" не програвала в останніх 14 матчах проти цієї команди.

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

Зараз клуб Моуріньо розташовується на восьмій позиції в турнірній таблиці Серії А з 19 очками, а "Дженоа" - на 17 сходинці, з однією перемогою, шістьма нічийними матчами і п'ятьма поразками. 13 тур команда Андрія Шевченка зіграє на стадіоні "Луїджі Ферраріс". Головним арбітром виступить Массіміліано Иррати. На матч викупили 14 тисяч квитків. Експерти припускають, що поєдинок закінчиться з рахунком 1:1.

Скрін, Instagram Шевченка
Скрін, Instagram Шевченка

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Хоча у "Дженоа" зараз відсутні найсильніші гравці, з досвідом у матчах Ліги чемпіонів. Відсутні Дестро, Кайседо, Крішіто і Максимович. До них приєдналися Ернані, Бані, Кассата і Ванхезден.

"На роботі готуюся до матчу в неділю🔴🔵", - писав Андрій Шевченко кілька днів тому.

Нагадаємо, збірна України отримала нового тренера на Чемпіонат світу 2022, Андрій Шевченко в минулому остаточно

Як повідомляв "Знай.ua", Дзідзьо, Притула, Зеленський і навіть святий отець: як відомі українці вітають збірну з виходом на Чемпіонат світу - 2022

Знай.ua писав, Андрій Шевченко "підмазався" до української збірної перед матчем з Боснією і Герцеговиною: ніби не йшов