Влітку переможниця шоу "Холостяк" Дарія Квіткова стала мамою прекрасного хлопчика на ім'я Лев. Батьком малюка є герой того самого шоу - Микита Добринін.

Оскільки дівчина є блогером, то всі перепетії життя молодої матусі ставали надбанням громадськості. Сльози Даші під час першого місяця материнства бачила вся Україна. Пара навіть була на межі розлучення, про що повідомила сама Квіткова у своєму блозі.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram

Однак зараз все прийшло в норму, малюк Лев росте на радість батькам, а 23-річна матуся вже замислюється про сестричку для сина.

Про це стало відомо завдяки одкровенням Квіткової в її особистому телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Хочу сестричку Левові" - пише вона і доповнює фразу відео з темноволосою дівчинкою. Мабуть, саме такою вона представляє свою майбутню доньку, щоб була схожою на батька.

Скріншот повідомлення Даші Квіткової
Скріншот повідомлення Даші Квіткової

Шанувальники Даші почали коментувати такий її порив:

"Вже?", "Скоро буде", "Ми теж вже всі чекаємо", "Ви знаєте, що робити", "Яка ви розумничка", "Буде чорнява і схожа на Микиту", "Дівчатка - вони зовсім інші, ніж хлопчики. У них вже закладені материнські почуття, вони дуже ніжні", "Посилати в космос побажання?"

Нагадаємо, що зовсім нещодавно Даша Квіткова об'їлася ковбасою при тому, що оголосила період схуднення.

Раніше ми повідомляли, що дружина Микити Добриніна взяла приклад з коханої Віктора Павліка - Каті Репяхової.

Також, переможниця "Холостяка" показала приголомшливу фігуру у купальнику через кілька місяців після пологів.