Чотири зіркових весілля, розкішні церемонії на березі Женевського озера та у старовинній Львівській фортеці, обручки за 700 тисяч євро та хлопці у ролі подружок нареченої. Як цього сезону виходили заміж спортсменки, актриса та телеведуча – розповіли у спеціальному сюжеті «Світського життя».

В Одесі вийшла заміж срібна олімпійська призерка з карате Анжеліка Терлюга. Біля весільної арки на неї чекав майбутній чоловік, тренер Володимир Зарецький.

Вони одружилися після 15 років спілкування та 8 місяців стосунків.

«У нас весілля в американському стилі. Ми дуже довго обирали, яка буде тематика, дрес-код в рожевих тонах», - розповіла Анжеліка.

Анжеліка Терлюга
Анжеліка Терлюга

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Її весілля зруйнувало стереотип – дівчину супроводжували не подружки, а хлопці.

«Це мої друзі з карате, ми їх багато років знаємо. Батька в мене зараз немає, тому так», - пояснила свій вибір наречена.

На весіллі були феєрверки, фокусники та багаті столи. Торт став сюрпризом для молодих, а бюджет свята сягнув 20 тисяч доларів.

У Львові виходила заміж телеведуча Галина Завійська – із дотриманням усіх традицій та прикмет: з вишитими рушниками, танцями з подругами.

Ця пара обрала італійський стиль, проте гуляли по-західноукраїнськи. 120 гостей святкували 2 дні. Співала Світлана Тарабарова – це був сюрприз від чоловіка.

Виконавець головної ролі в серіалі «Спіймати Кайдаша» Григорій Бакланов одружився з зіркою серіалу «Папік» Анастасію Цимбалару. Вони відкладали весілля з 2018 року.

Свято організували за день, костюм, каблучки і ресторан знайшли за добу до події.

Скрін, Instagram Світоліна
Скрін, Instagram Світоліна

Головним весіллям року стало весілля тенісистки Еліни Світоліної та Гаеля Монфіса.

Спортсменка сама організувала весілля за три місяці. В гостях були дипломати та зірки. Від нареченого Еліна отримала автомобіль.

Знай.ua нагадує: Кендалл Дженнер прийшла на чуже весілля в "голій" сукні, схожій на сосиску: "А ось і стриптизерки"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Ведуча "Танці з зірками" Іванна Онуфрійчук проводить медовий місяць у кущах: "Замість букету троянд"

Також Знай.ua писав: Ані Лорак у чорному перед весіллям Мурата натякнула на особисте: "Подібно птиці відпускаєш..."