Стало відомо про те, що популярна модель з сімейства Кардашьян, Кендалл Дженнер з'явилася на весіллі у відвертому вбранні. Користувачі інтернету побачили в цьому неповагу до нареченої.

Відповідні коментарі з'явилися на сайті Daily Mail

Справа в тому, що 26-річна дівчина прийшла на весілля до своєї подруги Лорен перець, де зробила фотографію в дзеркалі разом зі своїми колегами, а саме Белою Хадід і Хайлі Бібер. Того вечора на Кендалл було чорне довге плаття від бренду Monot, яке було повністю в розрізах, і частково оголювало верхню частину тіла.

Шанувальники не оцінили таке вбрання, так як порахували його занадто не підходящим для подібного заходу, і почали писати свої коментарі про це.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Вона схожа на сосиску в оболонці", "а ось і стриптизерки", "як можна настільки не поважати наречену, щоб з'явитися на весіллі в такому вигляді?", "Як зазвичай привертає до себе увагу","мені смішно".

@maiachondrialmembrane

Reply to @bloodlobster #greenscreen #kendall #haileybieber #parishilton #weddings

♬ original sound - maia

Сама Кендалл Дженнер ніяк не відреагувала на даний інцидент.

Вони з подругами після весілля вирішили трохи затриматися у Флориді, і провести час разом. З друзями вони пішли на камерних вечерю, куди знову вбралися в свої найкращі вбрання.

Кендалл Дженнер там з'явилася в сукні з малюнком-зебри, яка у неї числиться в фаворитах завжди з усієї анімалістичної палітри. Лаконічне за своїм кроєм, довжиною міді, з делікатною драпіруванням. В цьому і полягає стильна гармонія, коли простоту фасону компенсує акцентний малюнок.

Нагадаємо, що Кендалл Дженнер оголила ніжки заради коронного номера Періс Хілтон

Раніше повідомлялося, що 24-річна мільйонерка Кайлі Дженнер у відвертому купальнику поманила чоловіків розкішною фігурою

Також, Кім Кардашьян стане новою дівчиною Бетмена