Відома українська співачка Мішель Андраде дала відверте інтерв'ю вперше за тривалий час, в якому розповіла про багато цікавих для шанувальників речах.

Вийшло всього матеріалу практично на годину, і знайти інтерв'ю можна на YouTube каналі Люкс ФМ, де Слава Дьомін регулярно знімає подібні ролики зі знаменитостями.

Як відомо, не так давно Мішель Андраде стала новою ведучою програми "Орел і Решка", і на зйомках так вийшло, що вона заразилася коронавірусною хворобою.

"Це було складно. У мене був тест, він був позитивний, ми відразу прилетіли до Києва. Це коли вже закінчився пул. І ми відразу, зробили тест, він був негативним. Не було ніяких симптомів, нічого. Ми приїхали до Києва, я відпочила, і на останній день я відчуваю, що мені так погано, і я думаю - це воно" - розповіла Мішель Андраде.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Довелося переносити всі наступні зйомки кліпу, прем'єру пісні, і так далі.

Потім послідувало питання, досить цікаве. Чи був у неї роман з оператором "Орла і Решки". Мішель відразу зазначила, що такого не було, але вони всі хороші друзі. Хіба що в кінці пулу вульгарні жарти, так як всім не вистачає цього.

До слова, далі українка поцікавилася у співачки, хто для неї найкрасивіший серед українських знаменитостей, з чоловіків, звичайно ж.

"Артем Пивоваров симпатичний. Я його шалено поважаю, як творчу людину. Просто симпатичний, дуже талановитий. Дантес, ЯнГО, Дурнєв Льошечка. Він чарівний" - почала згадувати дівчина.

Після тривалих розпитувань від ведучого, Мішель все ж зізналася, що у неї є стосунки, і це дуже складно приховати.

"Я не люблю про особисте життя говорити. Так, є чоловічок, який зі мною. І ми давно зустрічаємося, я хочу максимально для себе це все Зберегти" - продовжила Мішель. При цьому за кілька хвилин до цього брехала, що у неї нікого немає, і Слава Дьомін не розуміє навіщо, адже вона публічна людина, і все це все одно стане відомо, рано чи пізно.

Після відносин пішли розмови про весілля. Співачка зазначила, що їй би хотілося, щоб весілля було більше камерне, потайне. Це буде більш душевно, атмосферно, без зайвих очей.

Нагадаємо, що Мішель Андраде з "Орла і Решки" змусили чистити труби

Раніше повідомлялося, що Мішель Андраде-25: співачка з Болівії, яка прославилася завдяки своєму свисту-найкраще вбрання від артистки

Також, Мішель Андраде з "Орла і Решки" проїхалася по Дорозі Смерті