Українка, що отримала популярність завдяки незвичайній зовнішності і схожості з лялькою Барбі, Валерія Лук'янова частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,2 мільйона чоловік.

За знімками в профілі, можна помітити, що вона любить ходити в спортивний зал, А також подорожувати і брати участь в різних фотосесіях, демонструючи свою красу і пишні форми.

Валерія Лук'янова, фото: Instagram
Валерія Лук'янова, фото: Instagram

Зараз вона спробувала відповісти на питання - Чим відрізняється проста людина від якогось гравця.

"Стан юності, привабливості, запалу, грайливості, свіжості. Знання, що ти найбільша цінність. Тільки ти! Ти-центр фрактала. Решта - відпочивають! Ми відправляємо їх у безстрокову відпустку! Стан звичайної людини і стан гравця в корені два різних стани, які в свою чергу вже формують реальність, як таку", - заявила Валерія.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

При цьому в публікації вона не один раз згадує якесь Rex Deus, що є теорією існування сімей божественних царів. Лук'янова заявляє, що представники цієї сім'ї мають перевагу перед звичайними людьми. У них таїться велика впевненість в собі, свобода та інше.

Валерія Лук'янова, фото: Instagram
Валерія Лук'янова, фото: Instagram

"Є ще стан служіння, сім'ї, людям", "Широкий таз радує око. Решта - шлак",- пишуть деякі користувачі в коментарях. Частина її шанувальників, можна помітити, володіють іспанською мовою.

Нагадаємо, одеська Барбі Валерія Лук'янова розповіла, як ні в якому разі не можна одягатися: "Присмоктуються лярви і відкачують енергію"

Як повідомляв "Знай.ua", одеська Барбі Валерія Лук'янова стверджує, що її "завербували масони": "Надсила"

Знай.ua писав, одеська Барбі продовжує епатувати зовнішністю ляльки, з кожним разом все складніше відрізнити: "Покажи себе без фотошопу"