Відомий український радіоведучий і шоумен Слава Дьомін частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 120 тисяч осіб.

Зовсім недавно чоловік поділився спільним знімком з популярним виконавцем, з Іваном Дорном. А зараз він порадував фанатів кількома знімками вихідних, проведених разом з сином.

Слава Дьомін, фото: Instagram
Слава Дьомін, фото: Instagram

Вони разом вирішили підкорити хвилю, тому прийшли в штучний спот, в Києві.

"До речі, сьогодні день сина!👨👦 Син - мій найкращий друг і я пишаюся, що для нього я теж таким є💚 Адже дружба - це щось більше ніж просто виховання", - пише Слава Дьомін у публікації.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На першій фотографії постав особисто шоумен, але потім на знімках була тільки дитина. Він стоїть на дошці, стрибає на батуті і, наостанок, намагається дотягнутися до літака в небі.

Слава Дьомін, фото: Instagram
Слава Дьомін, фото: Instagram

"Серйозно день сина? А у мене у дочки день народження🍰", "Клас! А де серфінг пробували?", "Супер🔥", "Я Вами захоплююся!👏 Ідеальний приклад для наслідування💯", "Клас, фотографії просто🔥", "Яскраві вихідні з яскравим сином", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль натерла Лису "родзинку" славі Дьоміну при всіх: "На його місці повинен бути я"

Як повідомляв "Знай.ua", холостяк Слава Дьомін завалив втомлену Тіну Кароль на диван - "Можна поруч прилягти?"

Знай.ua писав, Слава Дьомін показав жінку, яка його "зліпила": "Моя любов"