Відомий телеведучий і колишній чоловік покійної співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв, який знайомий великій аудиторії завдяки участі в шоу "Розсміши коміка", частенько радує фанатів новинами зі свого особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 350 тисяч осіб.

Як відомо, після смерті колишньої дружини Жанни Фріске, яка довгі роки боролася з раком, Дмитру довелося поодинці виховувати їх спільного сина Платона. Телеведучий чудово справляється з роллю батька і часто радиться зі своїми фанатами з питань виховання дитини.

Дмитро Шепелєв з сином, фото з Instagram
Дмитро Шепелєв з сином, фото з Instagram

Цього разу він торкнувся теми видачі кишенькових грошей для дитини. Як повідомив Шепелєв, 8-річний син сам попросив видавати йому невеликі суми за певні доручення. Але, Дмитро губиться в сумнівах, адже вік хлопчика поки не дозволяє довірити йому відповідальні справи, а за прості обов'язки, в дусі прибратися в кімнаті або зробити домашнє завдання, телеведучий платити відмовляється, адже це цілком природні і звичайні завдання.

"Дуже хочу підтримати сина, але не знаю як підступитися. Як ви для себе це завдання вирішили, за що видаєте кишенькові гроші? І ще одне важливе питання - скільки?!" - запитав Дмитро поради у своїх фанатів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що вдовець Фріске Дмитро Шепелєв зізнався, в чому не може наздогнати нову дружину: "Цю битву я програв"

Як повідомляв Знай.uа, вдовець Фріске Дмитро Шепелєв втік від дітей і забув найголовніше: "Добре, що у коханої стоїть..."

Також портал Знай.uа писав, що вдовець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв пережив важку хворобу: поруч з ним постраждали ще 10 осіб