Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 715 тисяч чоловік.

Цього разу, замість звичних знімків з фотосесій і зйомок різних шоу, Ольга Сумська показала фанатам своїх вже зовсім дорослих доньок.

У кадрі присутня її перша донька від першого шлюбу з Євгеном Паперним. Антоніні вже 31 рік і виглядає вона зараз як справжня модель з неймовірними зовнішніми даними. Поруч з дівчиною позує її зведена 19-річна сестра Анна, яку Ольга народила від нинішнього чоловіка Віталія Борисюка. Для знімка доньки акторки приміряли кумедні дитячі капелюхи, немов з казки "Стійкий олов'яний солдатик" Крістіана Андерсена.

Скріншот з Insta Stories, Ольга Сумська
Скріншот з Insta Stories, Ольга Сумська

Примітно, що обидві дівчинки виросли красунями, але один на одного вони зовсім не схожі. Судячи з кадру, у них досить теплі і дружні стосунки, що не може не радувати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська згадала, якою була 25 років тому - Роксолану вже не повернути: "Примітивно, по-базарному"

Нагадаємо, що Ольга Сумська та Віталій Борисюк "без фільтрів" ошелешили виглядом: смілива парочка

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська кардинально змінила амплуа-стережіться, 20-річні блогери: "Я в темі"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська показала, як підросла її донька від Віталія Борисюка: молоденька Роксолана