Відомий для українських слухачів і глядачів, а також вельми популярний в 90-х роках співак Ель Кравчук розповів про трагедію, яка сталася під час концерту в Кривому Розі.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно він публікує різні фото і розповідає про своє життя.

Цього разу публікація вийшла досить несподіваною і трагічною. Справа в тому, що вони були на концерті в Кривому Розі, готувалися вийти на сцену, як раптом, в їхній команді сталося дещо страшне.

Варто відзначити, що концерт все ж відбувся, і емоції від нього зашкалюють. Там було все-і любов шанувальників, і командна більше, страх, а також теплі і справжні емоції.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Та мало хто знає...готуючись вийти на сцену до вас, в нашій команді сталася трагедія.До такого ми навіть не були готові, біль, швидка допомога, наші хвилювання. Ухх ... моєму концертному директору В'ячеславу стало погано, ми спочатку думали, що все пройде. Але потім вирішили не зволікати, викликали швидку! На щастя професіоналізм і сила духу – зробили свою справу. І В'ячеславу стало легше. Все пройшло!"- пише Ель Кравчук у себе в Instagram під постом.

Лікарі, фото: Facebook
Лікарі, фото: Facebook

Перш за все артист подякував лікарям, так як вони виявилися справжніми професіоналами. За часів пандемії вони оберігають людей від невидимого ворога, і тим самим піддають себе небезпеці, і при цьому не забувають бути людьми. Це пост подяки їм.

Нагадаємо, що зірка 90-х El Кравчук влаштував одиночний пікет посеред Києва

Раніше повідомляли, що зірка 90-х Ель Кравчук розповів, чому відмовився від батьківства за 100 тисяч доларів

Також, Jerry Heil запропонувала EL Кравчуку зробити це прямо зараз