Відома українська співачка Тіна Кароль вирішила утеплити ноги, але не Інші частини тіла. Спокуслива фотосесія від артистки вже в мережі.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами з фотосесій, або ж просуває свою творчість.

Щодня за нею стежить вже більше 1,8 мільйонів користувачів.

На знімках дівчина на білому тлі позує в різних позах, і з одягу на ній тільки тепле зимове взуття, і білий костюм і шортів і короткого топа, який підкреслює струнку фігуру артистки.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Продовження лінійки взуття-утеплені кросівки для зими, створені в оригінальному дизайні, будуть комфортним рішенням для тебе, що живе в насиченому ритмі міста. Кросівки Tina в кольорі Ginger - як унікальна пряність, як гарний акцент в твоєму образі. М'яка замша теплого кольору і натуральне тепле хутро зігріє і укутає в холодну пору року" - розповідає вона про взуття, яке взула.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Без взуття Тіна мені подобається більше";

"Вау!!! Симпотяжка»;

"неймовірна😍";

"❤️❤️❤️🔥🔥🔥";

"Ну що, Тіна, нарешті закінчився піар довгою аж в 3 роки!І не соромно тобі перед своїми дітками-божевільними фанатами?Всі адекватні люди знали завжди, що нічого у вас з Баланом немає!Але хтось вірив і придумував, а ти брала і іржала над ними, підтримувала, репостила, міркувала про різні секретні раї і каміни!Позорище!Балан молодець, що хоч через три роки мізки встали на місце!Просто Гидота!";

"Де можна купити😍";

"Через 000.01 секунду Фантіна купили всі кросівки😭 😂".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що 13-річний Веніамін порадував Тіну Кароль, яка примчала до Британії

Раніше повідомляли, що Тіна Кароль "продалася" молодому красунчику, дуже схожому на Дана Балана

Також, син Тіни Кароль підкорив серйозним виглядом, під стать зірковій мамі