Відомий навіть українським поціновувачам поп-музики 52-річний російський співак Авраам Руссо озвучив претензії до колишнього власника Черкізовського ринку Тельману Ісмайлову в Москві і продюсера Йосипа Пригожина. Авраам заявив, що до деяких сторінок своєї долі він ставиться з жалобою.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських телеканалів.

Авраам Руссо, скріншот: YouTube
Авраам Руссо, скріншот: YouTube

Справа в тому, що заяви співака відносяться до періоду, коли він приїхав до Москви: "Я не знав менталітет людей, з якими зіткнувся. Я завжди був відкритим, спокійним і доброзичливим. Без подвійного дна. Тому було складно, коли я зіткнувся з людьми, вихованими на інших цінностях. На піку популярності почали виникати конфлікти з різних сторін. Я не розумів, чому їх так багато. Що я роблю не так? Адже я-мирний артист, мурашки не ображу. А потім зрозумів, що все почалося з приходом в моє життя і роботу Пригожина. Це була змова!".

Пригожин, скріншот: YouTube
Пригожин, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Співак розповідає про те, що став жертвою: "Вони обидва були сильними: один - мільярдер з величезними зв'язками досі, інший - акула шоу-бізнесу, який знає всіх продюсерів, який міг воювати зі мною на території шоу-бізнесу. З двох сторін Я отримав таку атаку. Тому в 2004 році, коли мене били в готелі "Прага", це було "вихованням", як вони розуміли. Щоб я став їхнім рабом. Ці люди мислять інакше. Ворогові не побажаю з ними зв'язатися".

Авраам Руссо зазначає, що пішов від Пригожина в 2006 році: "Йому було це подвійно неприємно. Він називав мене ходячим мішком грошей. І потім наговорив купу неправди. Це брехня! Пригожин тоді сказав:"Я порву останню сорочку, але дійду до кінця". У російському шоу-бізнесі не повинно бути криміналу, але, на жаль, він залишається. А повинен бути за гратами".

Співак згадує, що його намагалися закрити по всіх каналах-радіо і телебачення: "але у мене було багато хітів, скасувати які було неможливо. Я знав, що вони здатні на багато що".

Руссо підкреслює, що "якщо вдасться зловити Ісмайлова, тоді в Москві пройде очна ставка", а відповідаючи на питання " зараз ви під захистом?", заявляє наступне: "По-перше, я перебуваю під захистом Господа. По-друге, Російська Федерація взяла мене під державний захист. Всі мої пересування контролюються силовими структурами. Це триватиме необмежений термін - стільки, скільки потрібно. У мене є охорона".

Раніше повідомляли, Крістіна Орбакайте прокоментувала чутки про роман з Авраамом Руссо: "У мене був закоханий".

Як повідомляв Знай.uа, "Кохання, якого більше немає": Авраам Руссо зважився розповісти правду про стосунки з Крістіною Орбакайте.

Знай.uа писав, чоловік Валерії Йосип Пригожин серйозно замилувався іншим: "Сподобався".