Відомий український співак та головний вусань країни Павло Зібров розчулив милими знімками з донькою Діаною.

Народний артист України Павло Зібров має чимало шанувальників, саме тому він намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 90 тисяч осіб.
Цього разу Павло Зібров опублікував колаж з чотирьох знімків зі своєю донькою Діаною. На фото артист позує сидячи, а ззаду нього стоїть донька та обіймає свого татуся.

Фото зі сторінки Павла Зіброва
Фото зі сторінки Павла Зіброва

Для фото з донькою Зібров обрав класичну синю сорочку, а Діана позувала у чорній кофтинці з білими вставками.

" Починаємо день правильно - з обіймів! Теплого та затишного тижня вам, друзі!", - так Павло Зібров підписав опублікований колаж.

Фанатам Павла Зіброва дуже сподобалися фото з його донькою, тому вони прийнялися залишати для них компліменти.

"Які ж ви гарні, дуже красиві!!!👍🌟", "Супер фото😍", "Класні такі🤗", "Видно любов між татом та донькою! Ви такі класні!! Щастя вам і процвітання!!👏", "Яка щира фотосесія😍😍😍 Щастя вам!", "Дивовижне фото! Стільки ніжности та любові! 😍😍😍", "На ці фото, сповнені любов'ю, можна дивитися вічно😍", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, у Павла Зіброва "вселиться" Євген Комаровський: розповість все про здоров'я українцям 50+

Також Знай псав, Павло Зібров, Іво Бобул, Ніна Матвієнко та інші зірки розповіли про свої пенсії: у когось не більше 1,8 тисячі гривень

Раніше Знай писав, Павло Зібров перетворився на ледачого пенсіонера: комуналка почекає