Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яка відома багатьом завдяки участі в проекті "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією особистими і робочими моментами життя, а також навчає правилам етикету своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч чоловік.

Як відомо, Ольга знає все про те, як сучасній дівчині благородно поводитися в суспільстві. Також знаменитість є автором книги "Етикет. Школа пані Фреймут" в гумористичному стилі, в якій вона поділилася своїм життєвим досвідом і дала цінні поради читачам.

Ольга Фреймут, фото з Instagram
Ольга Фреймут, фото з Instagram

У своїх Insta Stories телеведуча розмістила чарівну фотографію, яку зробила зірковий фотограф і експерт проекту "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк. Відзначається, що талановита дівчина співпрацювала з багатьма знаменитостям і на даний момент користується великою впізнаваністю і популярністю.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У кадрі Ольга Фреймут позує в миленькому червоному пальто, намагаючись заховати тіло від холоду. Очевидно, що фотографія була зроблена на вулиці і в пізній час доби, тому без шкіряних рукавичок також не обійшлося.

Скріншот з Insta Stories, Ольга Фреймут
Скріншот з Insta Stories, Ольга Фреймут

Нагадаємо, що Ольга Фреймут зірвала маску справжньої леді: ого, "Ревізор" не схвалить

Як повідомляв Знай.иа, заміжня Ольга Фреймут зізналася в несподіваному: "Період розбитого серця"

Також портал Знай.иа писав, що Оля Фреймут після операції показала свого янгола-охоронця: "Професіонал від Бога"