Ектор Хіменес-Браво розповів про дивні вчинки українців. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий канадський і український шеф-кухар колумбійського походження, шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто радує шанувальників в Instagram апетитними рецептами і знімками з особистого життя. На його офіційній сторінці є армія з одного мільйона передплатника, які намагаються лайкати і коментувати його пост.

23 листопада Ектор-Хіменес Браво розповів про те, що не розуміє в українцях. Відповідний пост з'явився в Instagram.

По-перше, він не розуміє традиції на День народження, коли сам іменинник повинні накривати стіл і робити сюрпризи.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також його дивує щедрість наших співвітчизників, які привозять йому гостинці.

"мені часто приносять самогон, гречку, картоплю везуть з дому, якісь домашні страви, скульптури з їжі, напої, якісь експерименти",-зізнається Ектор-Хіменес.

Крім цього, відомий кулінар зазначає, що ним маніпулюють українці.

"Часто до мене підходять чоловіки і жінки, просять сфотографуватися, все в порядку. А буває, починають говорити: "Ой, ви знаєте, моя мама дуже любить вас! Давайте зробимо фото для моєї мами, ви ж не відмовите для неї?"- і так повторюється і з дитиною, і чоловіком і дружиною і тд", - повідомив він.

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" знайшов брата-близнюка в Потапі: ось що обожнює Настя Каменських

Нагадаємо, що хрупкая Олена Кравець "накинулася" на здорованя Євгена Кошового з "Квартал 95": "немає кінця"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе"