Відома українська бізнес вумен Ірина Горова дала інтерв'ю Маші Єфроciніній, де розповіла про те, як правильно будувати бізнес, про колишнього чоловіка, і багато про Дорофєєвої.

Вийшло воно на YouTube- каналі Маші Єфросiніної, де регулярно з'являються нові ролики з різними інтерв'ю із зірковими гостями.

Цього разу в гості прийшла сама Ірина Горова, і не можна було у неї не запитати, як спочатку формували гонорари Наді Дорофєєвої. Дівчина зазначила, що ці питання вони завжди обговорювали разом, але в основному за фінанси відповідала Іра.

Ірина Горова, фото: Instagram
Ірина Горова, фото: Instagram

Зараз, через час, Надя не просто артист, а партнер проекту, і прекрасно розуміє, чому платили так мало початківцям артистам. Продюсер спочатку вибудовувала все про бізнес,

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Про Потапа також не можна було не запитати. Вони вже кілька років в розлученні, але при цьому продовжують підтримувати відносини, і працювати разом. Маша припустила, що буде, якщо вони приймуть рішення розлучитися ще й в робочому плані.

"Ні я, ні він-ми не залишимося без нічого. У нас при розлученні все дуже по-чесному поділили, і ми дуже по-чесному поговорили. Ми можемо посваритися, ми можемо, не знаю там, не образитися там, ми можемо посперечатися, але при цьому немає такого, що я у тебе все заберу" - розповіла Ірина Горова.

Далі надійшло несподіване питання, яке хвилює багатьох - чому Володимир Дантес все ще не перебуває на лейблі. Ірина Горова зазначає, що це питання не до неї, а до самого артиста, так як пропозиції надходили неодноразово.

"Він такий самодостатній, я навколо нього пляшу-пляшу. Я хочу його, сильно прям. Але, два яєчка вкласти в один продюсерський центр, від однієї сім'ї. Надя у нас - він сам по собі " - розповідає жінка.

У Наді також запитали, як би вона відреагувала на подібну новину, і це вже обговорювалося неодноразово. Вона абсолютно спокійно б поставилася, але, при цьому дуже рада, що у нього виходить все робити навіть самостійно.

Ну, і звичайно ж-дует. Чи чекати шанувальникам спільну пісню.

"У нас так багато з Вовою проявів в принципі. Я не знаю, ми навіть з Вовою вдома про це не говорили. Я не знаю чому ми з Вовою не робимо дует, напевно тому що нас сильно про це просять" - підсумувала Надя Дорофєєва.

Нагадаємо, що Ірина Горова після розлучення з Потапом кардинально змінює життя

Також, Ірина Горова зізналася доньці Потапа, чим займалася останні 15 лет

Раніше повідомлялося, що Ірина Горова показала найважливішого чоловіка, на 43 роки старше