На сторінці відомої української співачки Тіни Кароль в соцмережі Instagram з'явилося нове повідомлення. На цей раз розкішна блондинка, у якої майже два мільйони передплатників, похвалилася новим яскравим відео на пісню "Поцілунок на фарт".

При цьому вона показала себе в чорній облягаючій сукні, з легкою укладанням і природним макіяжем. Тільки губи вона підкреслила червоною помадою приглушеного відтінку. У кліпі Кароль ніби дзвонить комусь по яскраво-червоному телефону, і співає в трубку. Вона також грайливо гладить своє стегно, високо піднімаючи при цьому спідницю.

"Прем'єра mood video "Поцілунок на фарт" вже на @youtube. CREDITS: Producer: Tina Karol. Co-writer, lyrics: Tina Karol, Arkadiy Alexandrov», - написала Кароль.

У відповідь шанувальники закидали Тіну компліментами за красиве відео.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Дуже естетично і красиво", "Вау! дуже красиве відео, неймовірна", "Спасибі за теплий і красивий ранок", "Ось це сюрприз прям з самого ранку!!! Дуже естетично!", "Боже, яка неймовірно красива наша руда дівчинка", "А вмирати від естетики вже можна? А то я зараз з розуму зійду! Це дуже красиво! Просто, але дуже круто і жіночно! Піду ще раз перегляну! Спасибі, що радуєте новими роботами, прям заряд на день!",- пишуть фанати.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

Знайшлися і ті, кому кліп не сподобався.

"Тіна Кароль, ви себе втрачаєте, Вибачте, я не відчуваю від вас нічого, хто писав мелодію? Просто начебто під кайфом, нічого живого!", - сердяться деякі шанувальники.

Нагадаємо, що 13-річний Веніамін порадував Тіну Кароль, яка примчала до Британії

Раніше повідомляли, що Тіна Кароль "продалася" молодому красунчику, дуже схожому на Дана Балана

Також, син Тіни Кароль підкорив серйозним виглядом, під стать зірковій мамі