Відома українська телеведуча, а також інтерв'юер Маша Єфросиніна, яка останнім часом часто піднімає тему про права жінок, приготувала для своїх шанувальників дуже цікаву картинку. Так, Маша на майданчику шоу "Танці з зірками" перетворилася на майже справжню ялинку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

На жаль багатьох шанувальників, Маша жодним чином не підписала відео, а тільки мило почала посміхатися на знятих кадрах. У опублікованого ролика навіть є невеликий сюжет, за яким можна знімати короткометражний фільм.

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Спочатку глядачі бачать тільки красиве і трохи Пишне плаття зеленого кольору, а потім загальним планом телеведуча з'являється в цій самій сукні на тлі великого напису "Танці з ірками".

Також цікавий той факт, що Маша Єфросиніна поставила один смайлик у вигляді ялинки, її приклад наслідували і її шанувальники.

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Маша заявила, що у неї на YouTube-каналі аж цілих 500 тисяч унікальних передплатників. Для неї це величезна цифра. Маша зізналася, що створюючи контент тільки в масштабах країни, отримати таку цифру - великий результат.

Раніше повідомляли, Горова зізналася, чому Дантес ніколи не замінить позитиву у "Время и Стекло" - чоловік Дорофєєвої з характером: "Навколо нього танцюю....".

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська зважилася на кардинальну зміну зовнішності: обличчя як у чоловіка, губи як у Світлани Лободи.

Знай.uа писав, Маша Єфросиніна обговорила з Іриною Горовою бізнес і Потапа: "Сталь в переговорах".