Українка, яка отримала свою популярність завдяки незвичайній зовнішності, а також схожості з лялькою Барбі, Валерія Лук'янова вирішила поговорити про зміну в тілі, через якого залежить ваш настрій.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно там можна побачити не тільки особисті знімки дівчини, але і міркування на різні теми.

"Адже оновлення і в нейронах і в енергетичних тілах ! Згадайте дітей ! Вони галасливі , спритні , активні , все тому, що енергія так і хлюпає !!! Її не зупинити її все додається і додається!"- почала розповідь дівчина.

Дівчина зазначає, що якщо відмовитися від шкідливої їжі, стресу, спілкування з неприємними людьми, то життя стає приємна як пісня.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також, вона радить відмовитися від алкоголю, безпредметного спілкування, любовних пригод і сексу. На думку Одеської Барбі все це заважає відновленню Аватара.

"Тіло працює на знос, і неминуче, старіє! Ви не ославляете йому шансу і ресурсу на відновлення !!!! Ви занадто багато на нього звалили. Моє кожні 2 місяці до такої міри омолоджується, мені здається з кожним циклом я виглядаю ще молодше ! Постараюся скоро зняти відео хочу відобразити " - йдеться в повідомленні під постом.

Все це допомагає омолодженню, як зазначає Валерія Лук'янова.

Нагадаємо, що Одеська Барбі Лера Лук'янова перетворилася на грайливу фітоняшку через "масони"

Раніше повідомлялося, що вдесська Барбі Валерія Лук'янова розповіла, як ні в якому разі не можна одягатися

Також, дівчина перетворила себе на ляльку Барбі - за $150 тисяч переробила все тіло від чола до ребер