Відома українська співачка і колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська похвалилася новими кадрами з відпочинку з дітьми.
Слава Камінська любить часто тішити своїх фанатів новими фото, відео або цікавими подробицями з життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить мільйон осіб. На давно співачка разом зі своїми дітьми вирушила на відпочинок до моря, тому вже встигла поділитися новими фото.
Зірка зізналася, що на відпочинку часто її фотографує старший син Леон, і робить це дуже добре. Хлопчик зробив для зіркової мами фото на якому вона позує в довгій сукні накинувши наверх сорочку.

Фото зі сторінки Слави Камінської
Фото зі сторінки Слави Камінської

" А я все так само продовжую економити на фотографах 🤣 Лео❤️", - зазначила Слава Камінська.

Фото зі сторінки Слави Камінської
Фото зі сторінки Слави Камінської

До того ж Слава Камінська зазначила, що її діти вже звикли до відпочинку в цьому готелі, адже нещодавно святкували тут день народження свого тата Едгара Камінського. Тому їм вже все тут знайоме і звично.

Фото зі сторінки Слави Камінської
Фото зі сторінки Слави Камінської

"До речі, ми колись були в цьому готелі на дні народження нашого тата ) а зараз ходимо ) таке все знайоме і рідне, як ніби до бабусі на дачу приїхали 🤪 🤣 офігенна дача у нашої бабусі🤟 🏼 😘", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадавши, Слава Камінська після скандалу з Вікторією Смеюхою покинула Україну: "Так виглядає щастя"

Раніше Знай писав, Славу Камінську "з'їла" її колишня напарниця, розгорілася велика сварка: "нехай застрелиться..."

Також Знай писав, Юрій Ткач, "НеАнгели" і El Кравчук-українські зірки зізналися, як потрапили на сцену: "дівчатка з красивими ногами"