Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч чоловік.

Зараз вона виклала в профіль відео на серйозну тему, до Міжнародного Дня боротьби з насильством щодо жінок. 25 листопада - початок всесвітньої акції під назвою "16 днів активізму проти гендерно обумовленого насильства".

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Протягом хвилини Антоніна наводить приклад насильства з життя, який був узятий з протоколів поліції.

"Я рада стати частиною кампанії, яка допоможе тим людям, які страждають від насильства, отримати допомогу. Справа в тому, що домашнє насильство часто замовчують. Саме тому я озвучила реальну історію, взяту з протоколів поліції. Справа в тому, що домашнє насильство може відбуватися зовсім поруч. Саме тому потрібно знати свої права", - написала Антоніна Матвієнко в публікації.

Тоня Матвієнко, фото з Instagram
Тоня Матвієнко, фото з Instagram

Після цього вона нагадала, що завжди є шанс врятувати чиєсь життя, просто не залишаючись осторонь в подібних ситуаціях. Не можна бути байдужим до чужих проблем. Хоча людина і сама може бути кривдником, не знаючи цього.
"Мурашки побігли😮", - пише один з користувачів в коментарях.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Камалія пофліртувала з красенем на очах у старіючого чоловіка: "Дорогою"

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян приготував Тоні Матвієнко незабутній сюрприз: так роблять з коханками

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян показав, як справляється з донькою без дружини Тоні Матвієнко: "Хата на тата"