Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна обожнює радувати віддану армію шанувальників свіжими і яскравими публікаціями у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч осіб.

Замість звичних фотографій зі зйомок, проектів і чергових заходів, Антоніна вирішила поділитися буденним моментом свого життя, де вона - турботлива мама, любляча дружина і проста українська жінка.

Тоня Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko
Тоня Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko

У своїх Insta Stories артистка розмістила дуже зворушливу записку від молодшої доньки Ніни, яку вона народила від нинішнього чоловіка Арсена Мірзояна.

Тоня Матвієнко з сім'єю, фото з Instagram
Тоня Матвієнко з сім'єю, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Крихітка склала мамі невеликий список продуктів, які їй потрібно купити додому. Ніна захотіла пачку чіпсів, чупа чупс і упаковку жуйки. Ніна навіть намалювала своїми руками те, як повинні виглядати смаколики. Записи були зроблені трохи неакуратно і недбало, але дуже мило, що цілком властиво для її 5-річного віку. Антоніна з позитивом поставилася до такої ініціативи своєї доньки і зазначила аккаунт чоловіка в підписі до знімка, щоб той оцінив жест крихітки.

Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко
Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян показав, як справляється з донькою без дружини Тоні Матвієнко: "Хата на тата"

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко відвела Арсена Мірзояна з родини, а тепер навчить українок: "Лайфхаки від творчої родини"

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко вирішила зірвати маску "хорошої дівчинки" і взяти все під контроль: Арсен Мірзоян ризикує втратити роль глави сімейства

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян приготував Тоні Матвієнко незабутній сюрприз: так роблять з коханками