Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,5 мільйона чоловік.

Співачка показала, як вона приводить себе в порядок і розслабляється перед черговими зйомками. Як відомо, Полякова регулярно бере участь в різних телевізійних проектах і проводить багато концертів, тому вона, як ніхто, повинна вміти і правильно відпочивати.

Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова
Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова

Оля відвідала кабінет косметолога, який люб'язно погодився привести її обличчя в порядок перед заходом. На опублікованому відео в Insta Stories артистка позує абсолютно без макіяжу, але вже зі звичною Insta-маскою, яка приховує всі її недоліки. Косметолог в кадрі дбайливо робить знаменитості масаж обличчя і шиї, а та безумовно насолоджується процесом.

"Ну що, сьогодні у мене чергові зйомки. Звичайно, я знову готую обличчя", - сказала Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова розповіла, як працювала глоткою по 230 днів: "Приїхала, труси поміняла і поїхала"

Нагадаємо, що Оля Полякова зібралася "чудити" в новорічну ніч: цього разу без Дзідзьо

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо "увійде" в тіло Олі Полякової відразу після Нового року: це цікавіше, ніж доїдати олів'є

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова застерегла українок від заміжжя: "Після печатки в паспорті краще не стане"