Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 530 тисяч осіб.

Колишня дружина телеведучого Олена Войченко також має досить велику аудиторію в соцмережі, де регулярно показує фанатам своє життя після розлучення. Примітно, що після гучного ризриву з чоловіком, жінка не впала духом, войовничо відстоювала свою честь і благородно продовжила виховувати двох дітей.

Олена Войченко, фото: Instagram
Олена Войченко, фото: Instagram

Цього разу Олена поділилася зворушливим знімком з сім'єю. У кадрі можна помітити святковий стіл, який жінка накрила з нагоди американського свята Дня подяки, а також двох прекрасних діток від шлюбу з Остапчуком - доньку Емілію і сина Олександра-Евана. До святкування долучилася подруга Войченко зі своєю дитиною.

"Дякую! Від усієї родини). Ми - святкувати). Вчора - день подяки, сьогодні - життя 😘" - написала Олена Войченко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що Вова Остапчук готовий піти на багато заради зустрічей з сином від колишньої: "Значить потрібно..."

Як повідомляв Знай.uа, "недільний" тато Володимир Остапчук поділився своїм болем: бачиться з сином, тільки коли дозволить колишня

Також портал Знай.uа писав, що колишня дружина Вови Остапчука розповіла про погрози з боку ведучого: "Я була жертвою"