Сьогодні вночі, 28 листопада 2021 року, в Нью-Йорку, Сполучені Штати Америки, відбувся поєдинок між 24-річним Теофімо Лопесом, який після переможного бою проти українця Василя Ломаченка став чемпіоном світу за версіями WBA, IBF і WBO, і 28-річним претендентом на IBF - австралійцем Джорджем Камбососом.

До цієї битви у американця було 16 перемог, 12 з яких були отримані в результаті нокауту, і нуль поразок. Однак боєць з Австралії, з 19-ма перемогами змінив ситуацію і відібрав всі чемпіонські пояси. Тепер, якщо Василь Ломаченко захоче відібрати пояси, йому не потрібно буде проводити реванш з Теофімо Лопесом.

Василь Ломаченко і Теофімо Лопес, фото: BadLeftHook
Василь Ломаченко і Теофімо Лопес, фото: BadLeftHook

Камбосос здолав американця роздільним рішенням суддів, хоча Лопес відразу ж заявив, що йому "плювати" на те, що говорять.

"Камбосос - хороший боєць, але я сьогодні переміг. Всі це знають. Рефері не підняв мою руку, але сьогодні я здобув перемогу. Я не жалюгідний невдаха. Я однаково сприймаю свої перемоги і поразки. Я справжній чемпіон", - говорить він після поєдинку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Теофімо Лопес, фото з Instagram
Теофімо Лопес, фото з Instagram

Австралієць Джордж Камбосос до цієї зустрічі здолав Лі Сербі. І так вийшло, що спочатку хотіли провести цей поєдинок ще 5 червня 2021 року, але згодом він був перенесений на 19 число, далі на 14 серпня - адже Теофімо Лопес захворів коронавірусом (COVID-19). Але дати продовжили змінюватися, спочатку на 11 вересня, коли було неможливо провести цей бій, далі на 4 жовтня і в самому кінці - на 28 листопада.

Після поєдинку відразу ж активізувався Девід Хейні-чемпіон світу за версією WBC в легкій вазі. Він запропонував австралійцю провести зустріч. Однак як відреагував Василь Ломаченко, ми дізнаємося лише з часом.

Василь Ломаченко, фото: Instagram
Василь Ломаченко, фото: Instagram

Нагадаємо, Ломаченко не стримав буйного Лопеса в бою за звання абсолютного чемпіона: українці в сльозах

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський "розбудив" всю Україну через перемогу Усика над Джошуа: "Як і повинно бути"

Знай.ua писав, Ломаченко-Накатані: українець впевнено нокаутував японця після поразки Лопесу