Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Тоня Матвієнко розповіла, як її донька посунула Арсена Мірзояна: "Шукаємо і слухаємо"

Співачка опублікувала відеоазпис зі своєю донькою Ніною і своїм батьком Петром Гончаром. Як відомо, 26 листопада на всіх платформах став доступний новий альбом Арсена Мірзояна "Монархія". Однією з пісень стала зворушлива композиція "Сніговик". У ній він заспівав разом зі своєю донькою Ніною зворушливу новорічну пісню.

ЗНО, фото: Unian
ЗНО, фото: Unian

ЗНО-2022 з новими правилами: коли перші іспити, що потрібно оформити і як обирати свої предмети

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Для всіх українських учнів випускних класів шкіл та їх батьків з'явилися дуже важливі новини. Справа в тому, що український Уряд затвердив нові правила ЗНО з урахуванням необхідності його організації та проведення в умовах карантину. Повідомляється, що до 21 січня потрібно визначитися з пунктами тестування, до 31 січня — підготувати персонал.

Настя Каменських, instagram.com/maskaukrainetv
Настя Каменських, instagram.com/maskaukrainetv

Настя Каменських на "Масці" вирішила зняти "прикриття" з диньок, Данилко і Винник оцінять

Напередодні нового випуску "Маска" Настя Каменських вирішила показати свій розкішний образ для шоу. Зірка одягла фіолетову сукню, яка оголила її розкішне декольте і підкреслило струнку талію, особливістю цієї сукні стали об'ємні рукави. Доповнила образ Каменських вуаллю.

Різдвяний пост, скріншот: YouTube
Різдвяний пост, скріншот: YouTube

Різдвяний піст 2021: історія, традиції і як житимуть православні протягом 40 днів

Для всіх наших читачів, які з нетерпінням чекають на сильні молитви в нових публікаціях і вірять в силу Всевишнього, з'явилися важливі новини. Цього разу ми разом дізнаємося, що таке Різдвяний (Пилипів) піст. У православних християн він починається 28 листопада і триватиме рівно 40 днів до Різдва, 6 січня.

Банкомат "ПриватБанку", фото: znaj.ua
Банкомат "ПриватБанку", фото: znaj.ua

ПриватБанк, Укрсиб і Монобанк: список "скалок" для боржників збільшився, кому дозволили блокувати рахунки

Ще влітку, в липні стало відомо, що ряду банків дали право на Автоматичний арешт рахунків боржників в рамках примусового стягнення коштів. Ситуація стосується несплачених штрафів за порушення правил дорожнього руху, борги по комунальних платежах або ж по аліментах. Тепер автоматичне блокування, на вимогу державних і приватних виконавців, можуть зробити 18 банків.