Німецько-турецька актриса, яка отримала всесвітню славу завдяки ролі Хюрем в серіалі "Величне століття" Мер'єм Узерлі частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Зовсім недавно ми писали про те, що вона взяла участь в новому шоу на Youtube, в якому опинилася разом з другом, власником одного з готелів. А зараз знаменитість поділилася знімками з нової фотосесії. Всього чотири фотографії, але Мер'єм постала без туфель, в, ймовірно, шкіряному костюмі.

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

"🦅… Photoproduction - @grandvisions_official, designer - @marcelostertag, styling - @michelle.emn, hair + make up - @franziskabty", - уточнила Мер'єм Узерлі в публікації.

На першому знімку вона прилягла на столі, а на третьому придивилася до себе в дзеркалі, притримуючи руку біля волосся.

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Хюррем шикарна😍", "Королева🔥", "Найкрасивіша😍", "Ви просто приголомшлива", "Зовсім схуднула, раніше краще виглядала, прям кров з молоком була", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, найбільш великі скандали з акторами "Величного століття": напад фаната, ревнощі акторів, зради

Як повідомляв "Знай.ua", Мер'єм Узерлі з "Величного століття" відвезли з аеропорту Туреччини на чорному авто після поїздки в РФ: "Як я можу жити..."

Знай.ua писав, вийшла заміж двічі, став батьком і перемогла рак: що змінилося в життях зірок "Величного століття" через 10 років