Стало відомо про те, що популярний російський артист, соліст гурту "Руки вверх", Сергій Жуков зняв серіал з популярними зірками. У проекті взяли участь Ольга Бузова, Лоліта, і навіть Даня Мілохін.

На початку грудня канал "П'ятниця" почне показ комедійного серіалу лідера гурту "Руки вверх" Сергія Жукова "Евгенич". У артиста в даній картині головна роль. Він грає продюсера, який в 90-ті написав ряд гучних хітів, після чого пішов у "підпілля", і знову хоче повернутися назад.

Євгенич, фото: прес-служба каналу "П'ятниця"
Євгенич, фото: прес-служба каналу "П'ятниця"

"Це серіал, в який я вклав всю свою душу і весь свій досвід. Я написав більше 10 нових пісень, які виконали Оля Бузова, Даня Мілохін, Діма Білан, Клава Кока, Лоліта, Нілетто та інші чудові зірки. Я навіть умовив заспівати свого друга Ігоря Акінфєєва і написав йому пісню!" - розповідає він.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Євгенич пішов у підпілля і ніхто його не бачив. Багато хто вважав, що на його кар'єрі поставлена жирна крапка. Але в 2021 році, через 30 років, він повертається і пише нові хіти російським зіркам - ось такий не складний, а головне цікавий сюжет.

Артист зазначив, що вже дуже давно не було серіалів про музику, і ось, це сталося. Прем'єра має відбутися вже на початку грудня.

В даному серіалі також зіграють такі iменні люди як Іван Охлобистін, Рита Аброськіна, Iгор Піджаков і багато інших. Сергій Жуков зазначає, що дуже радий був попрацювати з такими людьми, і це прекрасна школа.

Такий серіальний досвід надихнув його написати ще кілька серіальних проектів, які незабаром він захоче втілити в життя.

Нагадаємо, що дочка Сергія Жукова з "Руки вгору" перетворилася на справжню красуню-скоро "відвезуть за 100 морів"

Раніше повідомлялося, що Настя Івлєєва зняла обручку, але одягла весільну сукню разом з Данею Мілохіним

Також, Ольга Бузова влаштувала Артему Пивоварову незабутнє "рандеву", Кіркоров залишився ні з чим