Відома українська співачка Євгенія Власова, а також учасниця крайнього сезону проекту "Танці з зірками" вирішила розповісти, як перехворіла коронавірусом, на скільки це було важко.

Новий сюжет вийшов на телеканалі 1+1 в програмі "Світське життя", ведучою якого вже багато років є Катерина Осадча, але, так як у жінки не так давно народився син, її замінила на заході Джамала.

Євгенія Власова, фото: скріншот з відео
Євгенія Власова, фото: скріншот з відео

Цього разу вона заговорила з колись популярною співачкою, яка не хоче повертатися в шоу-бізнес, але все частіше почала з'являтися в медіа-просторі після участі в танцювальному проекті.

Як виявилося, під час одного з ефірів Євгенія Власова танцювала з коронавірусом. Стан почав погіршуватися всього за кілька днів до танцю.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Євгенія Власова, фото: скріншот з відео
Євгенія Власова, фото: скріншот з відео

"Розуміла, що я втрачаю зв'язок зі світом, з собою, взагалі, що це відбувається. Я відчуваю світ адекватно, але я розумію, що у мене ж попереду виступ. Я все зможу, я сильна " - розповідає Євгенія Власова.

Той ефір став останнім для неї на проекті, вони покинули шоу, і ось, через всього три дні вона вирушила до лікаря, так як зрозуміла - це коронавірус. Пропало нюх.

"Нюх втратила, і смак втратила. Ось найприкріше в цьому, це те, що я не змогла заїдати стрес. Я тільки хотіла щось смачне жевануть, але, так, звикли ж... " - продовжила Євгенія Власова.

Євгенія Власова, фото: скріншот з відео
Євгенія Власова, фото: скріншот з відео

При цьому, незважаючи на те, що жінці не вдалося дійти до фіналу, вона продовжила займатися танцями, і ходить далі на заняття. Танці увійшли в її життя на довго час.

Нагадаємо, що Євгенія Власова розповіла Каті Осадчій про проблеми зі здоров'ям на "Танці з зірками"

Раніше повідомлялося, що Євгенія Власова і Макс Леонов вилетіли з "Танців з зірками", судді не зглянулися

Також, Харлан проти Власової на "Танцях з зірками": як готуються до ефірів найсильніші пари сезону