Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,4 мільйонів чоловік.

Якось виконавиця вже ділилася фотографією з однієї зі східних країн, на тлі мечеті. Вона запитувала у фанатів-де їх душа відчуває умиротворення і легкість і отримувала безліч різноманітних відповідей. Хтось заспокоюється в батьківській хаті, хтось на березі моря, в церкві, в лісі, в Карпатах.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Зараз артистка опинилася всередині невідомого храму, будинку Господнього.

"Кожен день - це благословення✨", - пише Настя Каменських у публікації.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На обличчі її відсутня будь-яка емоція, Анастасія спокійна. Користувачів в коментарях, чомусь вона розсмішила. Хтось згадує Жади з серіалу "Клон", а хтось навіть припускає, що Каменських хоче дитину, але не виходить.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

"Дитину їй треба, а Бог не дає", "Дай Бог що б ми помилялися, і у неї все добре❤️", "Принцеса🔥", "Справжня краса", "Ну просто Жадi😍", "Розсмішила😂", "Така справжня і світла", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)

Нагадаємо, Настя Каменських на "Масці" вирішила зняти "прикриття" з динь, Данилко та Винник оцінять

Як повідомляв "Знай.ua", Настю Каменських потягнуло спокушати чоловіків за спиною у Потапа: "Прикро"

Знай.ua писав, Брітні Спірс змусила Потапа святкувати Новий рік восени і без Насті Каменських