Відомий український радіоведучий і шоумен Слава Дьомін частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 120 тисяч осіб.

У неділю, 28 листопада 2021 року, на телеканалі "1+1" відбувся фінальний випуск шоу "Танці з зірками", в ході якого перемогу здобув Артур Логай і його партнерка Анна Кареліна. В цей же час Костянтин Войтенко і Ольга Харлан стали почесними фіналістами цього сезону. А Слава Дьомін вирішив показати відео зі зйомок, в ході якого Показані справжні переможці проекту.

Артур Логай та Анна Кареліна, фото "Танців з зірками"
Артур Логай та Анна Кареліна, фото "Танців з зірками"

"Ось вони - справжні переможці ШОУ "ТАНЦІ з ЗІРКАМИ"💃", - пише ведучий.

Як виявилося, мова йде про самого Славу і Марту Останкову, які не змогли влаштувати на місці під час виступу Антона Вельбоя перед паркетом. Вони обступили виконавця по сторонах, повторюючи його рухи.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Це дуже сподобалося фанатам, які написали десятки позитивних коментарів під відео.

Слава Дьомін, фото: Instagram
Слава Дьомін, фото: Instagram

"Дуже люблю цього артиста. Він неповторний, як і ви - ведучі з великої літери!", "Чому, коли вся Україна запалювала свічку в пам'ять найбільшої трагедії, Люкс ФМ запалювали на сцені?", "Які ви круті і ржачні🤣 Якби я зараз не засмагала під єгипетським сонцем, то точно б танцювала з вами😜", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Холостяк Слава Дьомін дозволив синові ризикнути на хвилі: папаша року

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва, Оля Полякова, Потап і Святослав Вакарчук: названо імена тренерів 12-го сезону "Голос країни"

Знай.ua писав, хто переміг у "Танці з зірками-5": глядачі обрали фаворита між Артуром Логаєм, Ольгою Харлан та Костянтином Войтенком