Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала себе в 18 років на честь дня народження дизайнера Анни Андрійчук. Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Каменських в мережі Instagram.

«Анечка! Бублик! Кохана! З днем народження, найдобріший, класний, прикольний, веселий, чуйний і чуйна людина на світі, я дуже пишаюся тобою і твоїми досягненнями, а скільки ще попереду...», - підписала зірка знімок, зроблений в басейні, на якому позує в блакитному купальнику поруч з Ганною, одягненою чорний купальник.

При цьому вони обидві виглядають веселими і щасливими.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

"Дерзай, дитинко, у тебе все вийде, а ми на підхваті і дуууже тебе любимо!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

P. S. обожнюю цей знімок, тобі 16, мені 18», - додала співачка.

"Бублик, з Днем народження», «Ганнуся, з днем Народження Тебе», «Фото супер, дівчатка молоденькі», - пишуть фанати в коментарях.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Ви дійсно знайомі так довго? Взагалі було б цікаво дізнатися, як ви познайомилися», - цікавляться шанувальники обох дівчат.

Нагадаємо, Настя Каменських на" масці "вирішила зняти" прикриття " з динь, Данилко та Винник оцінять

Як повідомляв " Знай.ua", Настю Каменських потягнуло спокушати чоловіків за спиною у Потапа: "Прикро"

Знай.ua писав, Брітні Спірс змусила Потапа святкувати Новий рік восени і без Насті Каменських