Світлана Лобода зворушливо привітала свою бабусю з днем народження. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Світлана Лобода-одна з найбільш популярних українських співачок. Це може довести популярністю в соціальних мережах. У частотності, на її офіційній Instagram-сторінці близько 7,9 мільйона чоловік фоловерів, а на Фейсбук-групі - близько 451 тисяч. З ними вона ділиться творчістю, запам'ятовуються фрагментами свого життя. Іноді Світлана Лобода спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

Світлана Лобода вітає свою бабусю. Фото: сторіз соціальної мережі

30 листопада вона опублікувала фотографію зі своєю бабусею. На знімку можна побачити, як співачка стала на коліна перед своєю родичкою.

Популярні новини зараз
Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"З днем народження наша улюблена бабуся Маша (Комаренко Марія)! Наша швидка допомога. 85 років", - зворушливо підписала свою фотографію в сторіз Світлана Лобода.

За словами української співачки, бабуся допомогла виростити її дітей.

"Своє життя ти присвятила моїй родині, допомогла виростити моїх дівчат-Ксюшу і світлу! При першому ж поклику ти була у мене. Ти допомогла виростити сина моїй сестричці. 🥰 🥰 І ми вдячні Тобі за все, що ти робила для нас", - повідомила вона.

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" знайшов брата-близнюка в Потапі: ось що обожнює Настя Каменських

Нагадаємо, що тендітна Олена Кравець "накинулася" на здорованя Євгена Кошового з "Квартал 95": "немає кінця"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе"

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею