Аліна Гросу заявила, що готується до Нового року. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

30 листопада вона опублікувала пост в соціальній мережі Instagram. На фото можна побачити, як Аліна Гросу на сцені і на зйомках новорічного шоу.

"А ми вже починаємо відзначати Новий рік 🎄 і готуємо за місяць для вас красиві святкові номери, шоу і казкові історії 🤩 ✨ 🙌 🏽 а ви готуєтеся заздалегідь до НГ? Подарунки купуєте? Або як завжди все в останній момент🤪 🤪 🤪", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фолловери прокоментували пост соціальної мережі. Хтось відзначив зовнішній вигляд співачки, а хтось розповів, як зустрічає Новий Рік.

"Чекаємо❤️ як завжди купуємо в останній момент😍"; " Вау, яка ти неймовірна красуня 😍❤️❤️❤️❤️❤️"; "лялечка!!!Мені Аліночка, дуже подобається, а як актриса взагалі супер, всі фільми з Вами дивлюся!!!😍 ❤ ️ 👏 👏 👏 "; "Ви тут, як балерина в скриньці: така дрогоцінна і красива 😍 🤗 сяєте яскравіше всіх зірок✨ 🤍" ,- повідомляють вони.

Знай.uа нагадує: Роман Полянський розкрив головну мрію, Гросу не проти: син і дім

Як раніше повідомляв Знай.uа: Аліна Гросу та Роман Полянський здивували українців розвагами: "спонсорування шкуродерства"

Також Знай.uа писав: Аліна Гросу з красенем-бойфрендом підкорили Одесу романтикою: "краще, ніж колишній"